artikel

Vierkante meter trap van EeStairs

productnieuws

EeStairs ontwikkelde een innovatieve ruimtebesparende trap, waarvoor slechts één vierkante meter vloeroppervlak nodig is. Zo is het mogelijk om weinig gebruikte niveaus in huizen en panden efficiënt te verbinden met lagere of hogere niveaus. De 1m2 trap of vierkantemeter trap is in ieder huis te plaatsen.

Vierkante meter trap van EeStairs

In Nederland worden huizen steeds efficiënter ingedeeld. Daarom vindt EeStairs het raar dat trappen in onze huishoudens nog steeds zoveel ruimte innemen. Om ook moeilijk bereikbare ruimtes in het huis te kunnen benutten, ontwierp het bedrijf uit Barneveld een designtrap die op beide verdiepingen slechts 1m2 nodig heeft.

Het ontwerp kan maximaal 3 meter overbruggen, waardoor de trap te plaatsen is in zowel hoge als lage huizen. De wenteltrap heeft een schuine pijler als basis. Het ontwerp is zodanig uitgevoerd dat de trap precies op een oppervlakte van 1000mm bij 1000mm past. Hierdoor wordt de volledige vierkante meter benut en is de traditionele vlizotrap overbodig. Een extra optie is een armleuning die langs de schuine pijler omhoog loopt.

De stalen trap is dankzij de poedercoating in alle kleuren leverbaar.

Reageer op dit artikel