artikel

Tafel Nuur en fauteuil Sean van Arper

productnieuws

Het Italiaanse meubelmerk Arper liet op de IMM in Keulen een aantal meubelen zien, die geschikt zijn voor zowel de werk- als de woonomgeving. Tafel Nuur is een eenvoudige, strak vormgegeven tafel waaraan zowel gewerkt als gegeten kan worden. De geometrische vormen en zachte kussens van fauteuil Sean maken het zitmeubel veelzijdig en geschikt voor wachtruimtes of huiskamers.

Tafel Nuur en fauteuil Sean van Arper

De Britse ontwerper Simon Pengelly tekende voor de Nuur, een tafel op een aluminium onderstel met vier poten. Arper levert het aluminium in een gepolijste of geborstelde afwerking, maar ook in lakkleuren. Het gelamineerde tafelblad is tevens in allerlei kleuren leverbaar of bekleed met houtfineer, in een vierkante of en rechthoekige uitvoering.
Sean is een ontwerp van Jean-Marie Massaud en wordt geleverd in een één- of tweezitsversie of in een bench. Het frame is van mdf en de zitting is te bekleden in leer, kunstleer, stof of een zelf uit te kiezen stof.

Reageer op dit artikel