artikel

Stoelen Dos van Roderick Vos

productnieuws

In Eetbar Dit, een café-restaurant in Den Bosch met een informeel en casual design-interieur, lunchen, borrelen en dineren de gasten op stoelen van Roderick Vos. Studio Boot, verantwoordelijk voor de inrichting van Dit, vroeg aan Vos en andere Nederlandse designers om producten speciaal voor de bar te ontwerpen. De stoelen van Vos zijn nu in productie genomen en verkrijgbaar voor iedereen.

Stoelen Dos van Roderick Vos

De stoelen kregen de naam Dos en zijn in twaalf verschillende kleuren, waaronder grijs, geel, rood, wit, groen en blauw, verkrijgbaar. De stoel is leverbaar met of zonder armlegger en de bijpassende tafel is leverbaar in de lengtes 180 cm en 225 cm. De mogelijkheid bestaat om een kleurstaal van de keuze thuis bezorgd te krijgen.

Reageer op dit artikel