artikel

Kapstok Lock van Tamawa door Sylvain Willenz

productnieuws

Kenmerkend voor de producten van het Belgische sieradenmerk Tamawa zijn bakelieten ballen. Behalve in de sieradencollectie gebruiken ze deze nu ook in de meubelen die ze uitbrengen, zoals de nieuwe kapstok Lock, een ontwerp van Sylvain Willenz.

Kapstok Lock van Tamawa door Sylvain Willenz

De meubels brengt Tamawa uit onder de naam Home Edition. Voortbordurend op de kapstokkenserie Coated vroeg het merk nu aan de jonge Belgische ontwerper Sylvain Willenz een nieuwe kapstok te ontwerpen waarin de bakelieten bal is verwerkt.
Het resultaat is Lock, een eenvoudige en effectieve variant van de archetypische kapstokkenopstelling. De Lock bestaat uit drie houten stokken die door een machinaal gevormde bakelieten bal zijn gestoken, die de stelen bij elkaar houdt. De bal is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren.

Reageer op dit artikel