artikel

Nieuwe zitmeubelen Karl Andersson & Söner

productnieuws

Op de onlangs gehouden Stockholm Furniture Fair presenteerde het Zweedse merk Karl Andersson & Söner een aantal nieuwe meubelen. De SIDEbySIDE is een berkenhouten bank van Filip Svensson en de houten stoel Yes is ontworpen door Victor Alm.

Nieuwe zitmeubelen Karl Andersson & Söner

De ontwerper Filip Svensson ontwierp voor Karl Andersson & Söner een bank van normale en verschroeide berkenhouten latten met een golvende zitting, dat een bijzonder patroon creëert. De bank is gemonteerd op twee vierkante open onderstellen. SIDEbySIDE is verkrijgbaar als tweezitsmodel of in een flexibele modulaire vorm met een basisdeel, losse elementen en een einddeel. Het maakt de bank geschikt als meubel in een wachtruimte, lobby, foyer, gang, receptie of museum.

De stoel Yes van Victor Alm is een lichte, slanke stoel met een eenvoudige zitting en een bijzonder onderstel. Het meubel is verkrijgbaar met een gestoffeerde zitting en met een gestoffeerde zitting en rugleuning. Yes is uit te voeren in eiken- of berkenhout of in een van de standaard beitsen: zwart, wit, bruin en roodbruin.

Reageer op dit artikel