artikel

Add On van addinterior door Rasmus Kjaer

productnieuws

De Add-On is een modulair opbergsysteem van het Deense merk addinterior, dat de hoogst bereikbare flexibiliteit en vrijheid wil bieden. De drie modules in verschillende afmetingen zijn zonder schroeven of gereedschap aan elkaar te bevestigen en uit elkaar te halen.

De modules zijn leverbaar in Amerikaans walnotenhoutfineer, wit geolied massief eiken en zwart gelakt massief eiken. De ontwerper is Rasmus Kjaer.

Addinterior is een jong Deens bedrijf, geleid door Orla Lindberg-Poulsen, dat in samenwerking met internationale ontwerpers een nieuw soort Scandinavisch design wil maken. Criteria bij de selectie van producten zijn innovatie wat betreft functie en esthetiek, en individualiteit en flexibiliteit.

 

Reageer op dit artikel