artikel

Stoel Kola van Inno

productnieuws

De Kola is een stapelbare stoel vervaardigd van polyester en vilt, die door het Finse merk Inno is gepresenteerd op INTERIEUR in Kortrijk. Het ontwerp oogt vriendelijk en eigentijds, waardoor het goed toe te passen is in horeca-interieurs, lobby’s, wachtruimtes en lounges.

Stoel Kola van Inno

 

 

 

De stoel is zowel esthetisch als fysiek lichtgewicht. Inno levert drie versies van de Kola: Kola, Kola Light en Kola Stack. De verschillen zitten ‘m in het onderstel: verchroomde stalen buizen zijn er in een hoge en lage versie en voorzien van een kleur.

 

Alle varianten zijn gemaakt van honderd procent recyclebaar polyestervilt. Dit materiaal werkt ook geluidsabsorberend en wordt door Inno geleverd in zwart en donkergrijs. Ook andere kleuren zijn leverbaar, bij grote afnames.

 

 

Reageer op dit artikel