artikel

Nieuwe collectie outdoor vloerbedekkingen van Limited Edition

productnieuws

Het Belgische merk Limited Edition toonde een aantal nieuwe soorten vloerbekleding op de afgelopen editie van INTERIEUR Kortrijk. Daaronder bevindt zich een tapijt dat ook buiten te gebruiken is en een ambachtelijk ontwerp van de Nederlandse ontwerper Hélène Dashorst.

Nieuwe collectie outdoor vloerbedekkingen van Limited Edition

 

 

 

Voor de nieuwe collecties zocht Limited Edition samenwerking met externe producenten en ontwerpers. Zo is samen met buitenmeubelfabrikant Royal Botania de vloerbekleding ontwikkeld die ook geschikt is voor gebruik buitenshuis. Patio heeft een helder ontwerp met trendy kleuren en is tevens UV- en weerbestendig.

Een blikvanger binnen en buiten: kleed Patio. 

De Nederlandse textielontwerper Hélène Dashorst maakte samen met de Belgische fabrikant het kleed Looping. Het patroon hiervan volgt de natuurlijke beweging van kronkelend touw. In het kleed zit meer dan tweehonderd uur aan handenarbeid. Looping is ook speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en is UV- en weerbestendig. Looping wordt geleverd in S-vormige delen van 100 bij 300 cm, die vervolgens aan elkaar worden bevestigd.

 Het kleed Looping, een ontwerp van Hélène Dashorst.

Reageer op dit artikel