artikel

Lamp Spillray van AxoLight door Manuel Vivian

productnieuws

Een fascinerend spel met glas, transparantie en kleuren kenmerkt de lamp Spillray van AxoLight.

Lamp Spillray van AxoLight door Manuel Vivian

 

 

 

 

 

Omgekeerde glazen, in een verzameling of alleen, vormen de kern van het ontwerp van Manuel Vivian. Producent AxoLight brengt de Spillray uit in verschillende versies. De kappen zijn er in drie verschillende afmetingen en configuraties: in een serie van 6 en 10 kappen, en in een circulaire opstelling van 3 en 12 kappen.

 

Ook is de lamp verkrijgbaar met oranje, rode, grijze of transparante kapjes. Bovendien is er een wandversie van de Spillray, waarbij de glazen kapjes op verchroomde metalen onderstellen zijn gezet die aan de wand kunnen worden bevestigd. De lichtbron is een halogeenpeertje van 12 Volt.

Reageer op dit artikel