artikel

Zitmeubel Level van Lande door Han Dicke

productnieuws

Voor het merk Lande heeft interieurarchitect en ontwerper Han Dicke de Level ontwikkeld. Dit meubel schrijft het gebruik niet voor, maar laat dit aan de gebruikers. Aan de bank of tafel kan worden gewerkt of overlegd en het meubel is gemakkelijk uit te breiden met andere meubels of meer elementen.

Zitmeubel Level van Lande door Han Dicke

Han Dicke ontwierp het meubel voor het moderne, open kantoor. In plaats van te zoeken naar een extra stoel, kun je meteen aanschuiven. Met een paar Levels bij elkaar creëer je direct een informeel overleghoekje.

 

Aan de lage Level kun je goed werken (en ‘levelen’). Er is ook een hoog model op statafelniveau. De constructie bestaat uit een stalen frame, afgewerkt met een 18 mm dikke spaanplaat, voorzien van een toplaag van laminaat of fineer. Lande levert beide hoogtes met een bankje aan één of twee kanten.

 

Reageer op dit artikel