artikel

Tafelserie Star van Renz

productnieuws

De Duitse kantoormeubelenproducent Renz presenteerde op de afgelopen Orgatec de nieuwe tafelserie Star. De collectie wordt gekenmerkt door een minimalistische en organische vormgeving, vloeiende en heldere lijnen en een duidelijk afleesbare functie.

Tafelserie Star van Renz

 

 

 

Met de serie Star speelt Renz in op het open kantoor, waarin flexibele werkplekken nodig zijn. De tafels zijn bedoeld voor moderne vormen van communicatie en werk. De meubels maken het mogelijk om verschillende processen in snelle opeenvolging te activeren en de inrichting zorgt voor gladde overgangen. De producent levert verschillende soorten tafelbladen in diverse afmetingen, zodat een veelvoud van situaties mogelijk is. Container -en highboards maken de serie compleet.

  

Star is verkrijgbaar in wit of zwart, of in de combinatie van wit, zwart of hoogglanzend chroom met structuurlak. Renz levert de tafels in fineerhoutsoorten zoals ahorn, peren, beuken, eiken, Amerikaans kersen, Amerikaans notenhout en in zebrano. Voor de bureaubenodigdheden zijn elegante opberg- en aansluitopties ontworpen.

 

Reageer op dit artikel