artikel

Stoel Robo Chair van OFFECCT door Luca Nichetto

productnieuws

De Robo Chair heeft een bijzondere uitstraling met een losse zitting en gelede poten. De Zweedse producent vergelijkt de stoel, die wordt geleverd als een bouwpakket, met een Meccanoset die gemakkelijk kan worden opgebouwd.

Stoel Robo Chair van OFFECCT door Luca Nichetto

 

 

 

 

 

 

De Italiaanse ontwerper Luca Nichetto baseerde het ontwerp voor OFFECCT op de videoclip van popmuzikant Björk en kunstenaar Chris Cunningham, waarin robots veranderen in mensen en tot leven komen.

 

De Robo Chair heeft een bijzondere uitstraling met een losse zitting en gelede poten. De Zweedse producent vergelijkt de stoel, die wordt geleverd als een bouwpakket, met een Meccanoset die gemakkelijk kan worden opgebouwd. Alle onderdelen passen in een doos van 50 bij 50 bij 20 cm, die het vervoer vergemakkelijkt en daarmee ook aan strenge milieu-eisen voldoet.

 

 

 

Reageer op dit artikel