artikel

Living Heat

productnieuws

Living Heat is infrarood vloerverwarming die geschikt voor onder vrijwel elke vloer. Het systeem verwarmt de omgeving sneller, goedkoper en efficiënter dan de traditionele vloerverwarmingssystemen en kan worden toegepast zonder hak- en breekwerk.

Living Heat

 

Het systeem bestaat uit platte verwarmingsmatten met dito linten van amorf materiaal (het verwarmingselement), bedekt met twee lagen electrisch isolatiemateriaal van polyethyleen. De linten beslaan ca. 30% van het oppervlak van de verwarmingsmat, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Infrarood verwarming straalt door de vloer heen en verwarmt de ruimte daardoor aanzienlijk sneller dan traditionele vloerverwarming, die eerst de vloer zelf verwarmt. Bovendien geven de platte linten een beter rendement dan ronde kabels.

Reageer op dit artikel