artikel

Kranenserie Universal van Grohe

productnieuws

Speciaal voor het fonteintje in het toilet introduceert sanitairfabrikant Grohe de nieuwe lijn toiletkranen Universal. Deze gestroomlijnde slanke kranen met een minimalistische vormgeving zijn verkrijgbaar in vier verschillende modellen, die door de eenvoud in uitvoering goed te combineren zijn met elke interieurstijl.

Kranenserie Universal van Grohe

 

 

 

 

Er zijn twee kranen verkrijgbaar voor óp het fonteintje; een strakke variant met een U-vormige uitloop en een kraan met een meer speelse uitstraling door de boogvormige C-uitloop.

 

 

In lijn met de trend om te kiezen voor kranen die direct uit de wand komen, biedt Grohe twee wandmodellen aan. Beide kranen hebben een L-uitloop, één van 10 cm en één van 18 cm. De kranen zijn heel eenvoudig te bedienen; aan het uiteinde van iedere uitloop zit een kleine hendel met een goede grip, zodat de kraan soepel geopend en gesloten kan worden. Bovendien neemt de kraan door deze bedieningsvorm geen extra ruimte in op het – toch vaak al kleine – fonteintje.

Grohe biedt tevens tien accessoires aan in dezelfde vormgeving als de kranen. De Universal-serie varieert van een closetrolhouder tot toiletborstel en van zeepdispenser tot handdoekhaakje.

 

Reageer op dit artikel