artikel

Keuken Valcucine Living van Valcucine

productnieuws

De grenzen tussen keuken en woonkamer vervagen steeds verder. Nu de keuken een podium aan het worden is, waar de gastheer zijn kunsten aan het fornuis kan vertonen, neemt deze steeds meer ruimte in de moderne woning in. Valcucine ontwierp daarom een modulaire keuken die naadloos kan integreren met de woonkamer.

Keuken Valcucine Living van Valcucine

 

 

De keuken is traditioneel gezien de ruimte in een woning, waar technische oplossingen en opbergmeubelen domineren. Valcucine wilde deze integreren in de woonkamer. De serie Living is een modulair en individueel aan te passen systeem voor de woonkamer of de thuiswerkplek, die zich onderscheidt door een heldere en strakke vormgeving. Hierin is het materiaal de blikvanger: zowel de warmte en structuur van massief hout als het elegante glas en het lichte aluminium.

De serie bevat opbergunits, wandpanelen met planken of glazen vitrine-elementen, boekenkasten en plankensystemen, tafebladen en banken die aan de muur kunnen worden bevestigd of op de vloer worden gezet. Zo kan iedere gebruiker zijn eigen systeem samenstellen naar eigen inzicht.

 

Reageer op dit artikel