artikel

Lamp Final Cut van TossB door Peter van de Water

productnieuws

Voortbordurend op een eerder ontwerp voor de Belgische verlichtingsproducent tossB, de hanglamp Final Cut, introduceert Peter van de Water nu twee nieuwe varianten op dit armatuur.

Lamp Final Cut van TossB door Peter van de Water

 

 

 

 

Peter van de Water maakte een kleine hanglamp en tafellamp die op dezelfde leest zijn geschoeid. De basis is een buis met een diameter van circa 10 cm, die zowel onder als boven onder een gelijke schuine hoek is afgezaagd. De richting van de hoek is echter verschillend, waardoor er een bijzondere vorm ontstaat.
TossB introduceerde op Light + Building al de Big Final, een grote hanglamp met een diameter van 60 cm. Er is ook een staande schemerlamp met dezelfde naam leverbaar. De kap is vervaardigd van aluminium, wit gelakt.

 

Reageer op dit artikel