artikel

Kast Paperpack van Spectrum door Studio Parade

productnieuws

De kracht van het wandsysteem Paperback, ontworpen door Studio Parade, is dat het minimale ruimte inneemt in een interieur en tegelijkertijd een opvallende verschijningsvorm heeft. De dunne legplanken zorgen voor een bijzonder lijnenspel.

Kast Paperpack van Spectrum door Studio Parade

 

 

 

De Paperback kan worden gevuld met boeken, cd’s en kleine glazen of keramieken voorwerpen, zodat een eigen grafiek en palet aan kleuren ontstaat. Paperback is modulair en bestaat per set uit één stevige wandplaat van 60 bij 120 cm met 13 horizontale sleuven erin. De wandplaat wordt door middel van vier schroeven gemonteerd.
Per wandplaat worden 13 losse volkern legplanken 120 x 15 cm geleverd met een dikte van 4 mm, die vervolgens in de sleuven zijn te schuiven. Per dertien legplanken zijn er drie met een ‘tab’ eraan, voor het plaatsen van grotere boeken, tijdschriften of voorwerpen.
Paperback kan naar eigen inzicht als klein, groot of zelfs als wandvullend systeem worden gebruikt. Spectrum levert de kast standaard in wit.

  

 

Reageer op dit artikel