artikel

Draaistoel 40/4 van Howe door David Rowland

productnieuws

De originele versie van de 40/4-stoel, ontworpen door David Rowland in 1964, rustte op een sledeframe. Sindsdien zijn er meerdere variaties van deze designklassieker uitgebracht en het nieuwste model van fabrikant Howe is een draaistoel.

Draaistoel 40/4 van Howe door David Rowland

 

 

 

 

 

Ook in het nieuwe model blijven het eenvoudige ontwerp, de duidelijke lijnen en de focus op functionaliteit intact. De draaistoel is door Howe in samenwerking met Rowland ontworpen, waarbij het originele ontwerp uit 1964 leidend was.

  

De 40/4-draaistoel is verkrijgbaar in kunststof, fineer en met bekleding, zowel met als zonder armleuningen. Alle materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat de stoel eenvoudig in zowel nieuwe als bestaande omgevingen is te gebruiken. De draaistoel is in hoogte verstelbaar en naar wens verkrijgbaar met wieltjes of schuifsystemen.

  

 

Reageer op dit artikel