artikel

Badkamercollectie Vintage van Regia

productnieuws

De twee ontwerpers Bruna Rapisarda en Franca Lucarelli lieten zich voor de nieuwe sanitaircollectie Vintage van Regia inspireren door de formele vormgeving uit de eerste decennia van de twintigste eeuw. De collectie kenmerkt zich door verfijnde en geometrische vormen, met klassieke details, maar een eigentijdse uitstraling.

Badkamercollectie Vintage van Regia

 

 

 

 

De serie Vintage is vrij uitgebreid, zodat er een dialoog op gang kan worden gebracht tussen wastafels, baden, spiegels, kranen en andere accessoires, evenals verlichting.

Badkamerfabrikant Regia biedt diverse handgrepen en deurknoppen aan, met of zonder een gefacetteerde kristallen afwerking en in geometrische of gebloemde vormen, zodat de gebruiker zijn eigen badkamersfeer kan samenstellen. Ook is er te kiezen uit volumes die op te hangen zijn of neer te zetten, waarvan de laatste worden aangeboden met uitlopende poten en vergulde of verchroomde poten.

Regia biedt een breed kleurenpalet aan voor de wastafels en de accessoires: van helder wit en zwart tot duifwit en robijnrood. Er zijn verschillende soorten afwerkingen, aan de binnen- en de buitenkant. De legplanken in de kasten zijn van transparant glas.

 

 

Reageer op dit artikel