artikel

Advertorial: Hertalan wereldwijd leverancier EPDM producten

productnieuws

Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM dak-, gevel- en vochtkerende systemen voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese en Benelux’ enige producent van EPDM folies, bieden we al meer dan vier decennia toonaangevende kwaliteit. IJzersterk EPDM voor een keur aan toepassingen.

Advertorial: Hertalan wereldwijd leverancier EPDM producten

 

Technisch ondersteuning

Kennis en ervaring spelen een grote rol bij Hertalan. Het bedrijf is vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke verwerking aanwezig voor technische ondersteuning.

Bestekservice

Een belangrijk onderdeel in onze kennisoverdracht is de bestekservice. Een goed (bouwfysisch) dakontwerp en een gedegen bestek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het komt maar al te vaak voor dat de uiteindelijke dakopbouw afwijkt van het afgegeven bestek. Wijziging van inzicht in de latere bouwfase van een bouwwerk mag niet ten koste gaan van het weloverwogen EPDM daksysteem. Dit zou ten koste gaan van de levensduur van de dakbedekking en de kwaliteit van het bouwwerk.

Reageer op dit artikel