artikel

Advertorial: Bespaar tijd en energie met EshaFlex Premium

productnieuws

Dakdekkers en voorschrijvers willen betrouwbare en snel verwerkbare dakafdichtingen. Daarom kiezen ze al decennia voor EshaGum en EshaFlex. Icopal introduceert nu EshaFlex Premium. Deze SBS toplaag is even betrouwbaar en duurzaam als de vertrouwde EshaFlex dakbedekking, maar nog voordeliger in tijd en energie!

Advertorial: Bespaar tijd en energie met EshaFlex Premium

 

Nieuwe standaard: Rapid Technology

EshaFlex Premium is voorzien van de revolutionaire Rapid Technology: de nieuwe standaard in dakbedekking.

Deze nieuwe techniek van Icopal voorziet de dakrol aan de onderzijde van een zeer fijn profiel en dekt die af met speciale folie. Rapid Technology biedt de dakdekker en het milieu voordelen. Rapid Technology optimaliseert praktisch het gehele afdichtingproces.

 Icopal advertorial

30% tijdsbesparing

De speciale samenstelling van de dakrol zorgt voor een snelle, gelijkmatige vervloeiing van de bitumen en daardoor voor een betrouwbare, homogene en blaasvrije hechting met de ondergrond. Hiermee is bij de verwerking een tijdsbesparing van wel 30% te behalen. Door de extra profilering aan de onderzijde ontstaat een veel groter contactoppervlakte met de vlam waardoor de SBS bitumen sneller opsmelt. De verwerking bij lagere temperaturen is daardoor aanzienlijk eenvoudiger en beter.

Optimaal waterdichte overlappen

EshaFlex Premium bezit een leislagvrije kopse overlap. Dat maakt de verwerking van de rol niet alleen sneller. De kopse overlap is gemakkelijker te dichten en de overlapverbindingen zijn nog zekerder waterdicht.

25% besparing op gas

De Rapid Technology leidt tot 25% besparing op het gasverbruik. Goed voor de portemonnee (lagere stookkosten) en voor het milieu (minder CO2 uitstoot). De Rapid Technology verlengt de levensduur van het dak. Door het lagere gasverbruik vermindert de kans op hittedoorslag en beschadiging van de rol aan de boven- en onderzijde.

Reageer op dit artikel