artikel

Vrijstaande badkranen van Grohe

productnieuws

Grohe introduceert speciaal voor badkamers waarin een vrijstaand bad de blikvanger is, een serie badkranen die naast het bad kunnen worden geplaatst. De vrijstaande badkranen worden toegevoegd aan een aantal bestaande ontwerpen van Grohe, waaronder Veris, Atrio, Allure en Ondus.

Vrijstaande badkranen van Grohe

 

 

De vrijstaande badkranen van Grohe zijn er in allerlei uitvoeringen, zodat ze in verschillende stijlen badkamers kunnen worden toegepast, van minimalistisch tot klassiek. Zo is de Veris vrij minimalistisch vormgegeven, en is de Atrio een moderne klassieker en verkrijgbaar in twee modellen. De Allure is wat eleganter, waar de Ondus modern en high tech is.

Afwerking

Naast een stijlvol design zijn de vrijstaande badkranen voorzien van speciale afwerkingen en technieken. Grohe StarLight zorgt voor een langdurig glanzende chroomlaag. Voor een comfortabele en nauwkeurige bediening zijn de vrijstaande badkranen van Grohe voorzien van Grohe SilkMove.

  

 

Reageer op dit artikel