artikel

Advertorial: Voorkom schade aan deur en kozijn met een Dictator deuropeningsbegrenzer

productnieuws

Door toepassing van deze openingsbegrenzer ontstaat er een veiligere situatie waarbij niet aan toegankelijkheid hoeft te worden ingeleverd. Bij een normaal opendraaiende deur is er nagenoeg geen weerstand merkbaar. Echter wanneer de deur openslaat (bijvoorbeeld door de wind of baldadigheid), dan wordt de openingssnelheid hydraulisch afgeremd en de openingshoek begrensd.

Advertorial: Voorkom schade aan deur en kozijn met een Dictator deuropeningsbegrenzer
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wanneer de deur in geopende positie vastgezet dient te worden, dan adviseren wij om een begrenzer met geïntegreerde mechanische vastzetting toe te passen. Deze houdt de deur in de eind positie open (maximale openingshoek ca. 90 of 120 graden).

 Advertorial Dictator deuropeningsbegrenzer 

Voor de bevestiging van de deuropeningsbegrenzer zijn diverse consoles leverbaar. Bepalend voor de keuze van de juiste console is de breedte van het kozijn. Binnenzijde, maar ook montage aan de buitenzijde is mogelijk. Hiervoor is een RVS uitvoering leverbaar.

 Advertorial Dictator openingsbegrenzer 

Benieuwd naar deze of andere producten van DICTATOR? Neem dan contact met Dictator Productie BV op, wij vertellen u graag persoonlijk wat de mogelijkheden zijn.

Dictator Productie BV
Energieweg 11
8304 AJ Emmeloord
Tel. 0527-613456
Fax. 0527-698420

Reageer op dit artikel