artikel

Tafels van Swedese

productnieuws

Swedese presenteerde op de Salone del Mobile in Milaan een uitgebreide nieuwe collectie meubels, waarin hout de hoofdrol speelt.

Tafels van Swedese

Swedese Möbler AB is opgericht in 1945 en is een klassieke Zweedse meubelproducent. De fauteuil LaminoIn, in 1956 ontworpen door een van de oprichters en architect Yngve Ekström, is in Zweden een begrip. Vooral de tafels uit de nieuwe collectie zijn erg fraai. Eettafel Bespoke is ontworpen door Roger Persson en uitgevoerd in eikenhout.

 

Claesson Koivisto Rune ontwierp het bijzet- of salontafeltje Olive (foto boven). Het heeft een blad van eikenhout en wordt geleverd in drie verschillende uitvoeringen. De voet is uitgevoerd in staal met een verchroomde afwerking. Het completeert de serie houten stapelbare stoelen met dezelfde naam, die vorig jaar zijn gelanceerd.

Reageer op dit artikel