artikel

Family Chair van Living Divani door Junya Ishigami

productnieuws

Het Italiaanse merk Living Divani neemt dit jaar diverse ontwerpen in productie van de Japanse ontwerper Junya Ishigami, die zijn carrière begon bij SANAA. Behalve de Drop Table en de bijzettafel Garden Plate viel tijdens de presentatie op de Salone del Mobile in Milaan de serie Family Chair op.

Family Chair van Living Divani door Junya Ishigami

Volgens de ontwerper Junya Ishigami is de Family Chair een “ironische, gemanipuleerde interpretatie van een archetype”. Het resultaat is een vrolijke, speelse draadstoelenserie met verschillende soorten rugleuningen. Living Divani wil met de nieuwe collectie terugkeren naar heldere lijnen en eenduidige vormen. De ontwerpen die het merk selecteert, zijn een combinatie van eenvoud en decoratie die harmonieus in elkaar overlopen.

 

Reageer op dit artikel