artikel

Viega Advantix

productnieuws

Viega Advantix is een nieuw afvoersysteem voor een waterdichte doucheruimte. Het systeem combineert een beperkte opbouwhoogte met een een grote afvoercapaciteit.

Viega Advantix

 

De afvoer is slechts 70mm hoog en is vervaardigd uit één stuk. Het opzetstuk komt in verschillende uitvoeringen. De eenvoudigste uitvoering heeft een kunststofframe en een RVS-rooster. Voor het luxere segment zijn er roosters uit de Viega Visign-serie. Deze zijn leverbaar in verschillende ontwerpen en materialen. Zo zijn er vierkante en ronde roosters van glas en roestvaststaal, zowel mat als glanzend.

Het volledige programma bestaat uit een basiselement, buisdoorvoering, afdichtingsvarianten, in hoogte verstelbare opzetstukken, frames, roosters en lijm. Het wordt geleverd als bouwpakket en zorgt ervoor dat contactlekkage tot het verleden behoort. Voor projecten kan Viega zorgen voor begeleiding en ondersteuning.

Reageer op dit artikel