artikel

Legrand in 2010 en 2011

productnieuws

Legrand Nederland heeft zijn assortiment kabeldraagsystemen, schakel- en verdeelinrichtingen, industriële componenten, schakelmateriaal en datasystemen gebundeld in één catalogus voor 2010/2011. De catalogus bevat de assortimenten Van Geel, Legrand, Cablofil en Planet Wattohm.

Legrand in 2010 en 2011

 

Een digitale versie van de catalogus is als te raadplegen op www.legrandnederland.nl.

Het bedrijf heeft het assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe producten en innovaties. Het volledig vernieuwde pakket kabelgootsystemen en industriële kabelladders Van Geel P31 is de belangrijkste productinnovatie. Gelijk met de introductie van dit systeem is de website www.legrandservices.nl gelanceerd. Deze website bevat veel tools voor het converteren en calculeren met de Van Geel P31-systemen.

Het assortiment schakel- en verdeelinrichtingen is uitgebreid met DMX vermogensautomaten, Diazed zekeringhouders en SPX-D veiligheidslastscheiders. Daarnaast is een nieuw pakket kunststof en aluminium wandgoten en energiezuilen aan het assortiment toegevoegd en is het schakelmateriaal uitgebreid met spuitwaterdichte en vandaalbestendige componenten. Ook het pakket LCS-datasystemen is volledig vernieuwd.

Reageer op dit artikel