artikel

Advertorial: Duurzame gevelbekleding in VMZINC

productnieuws

U kiest kwalitatieve materialen voor de realisatie van uw project. Zink is esthetisch, duurzaam en vraagt weinig onderhoud. Het materiaal veroudert egaal en is licht, ideaal voor renovaties en woningbouw. Na zijn lange levensduur kan zink gerecycled worden. Momenteel wordt in Europa tot min. 90% van het zink gerecycled.

Advertorial: Duurzame gevelbekleding in VMZINC

 

 

 

Geef kleur aan uw project !

De drie Pigmento tinten rood, groen en blauw inspireren u om kleur te geven aan uw project. De warme, natuurlijke tinten geven een meerwaarde waardoor uw project in het oog springt.

Advertorial Umicore: Meerhuis B.V. Meerhuis bv

Kies zink zonder ventilatie!

VMZinc Plus is ontwikkeld om nog strakkere vormen te kunnen creëren bij het bekleden van een gebouw met zink. U hoeft daarbij geen ventilatie meer te voorzien. In het kader van sociale woningbouw en particuliere woningbouw is het interessant om weten dat de dakopbouw veel compacter kan met VMZinc Plus, dus de eigenaar wint ruimte onder het dak. VMZinc Plus is een super performant product dat geen ventilatie behoeft.

 Advertorial Umicore: Koppert en Koenis architecten
Koppert + Koenis architecten

Inspiratie en ondersteuning

Laat u inspireren door de talrijke foto’s op onze website www.vmzinc.nl. VMZinc staat u bij van de ontwerpfase tot de realisatie. Consulteer nu ook onze technische details online.

In hal 1, stand M081 op de beurs Gevel kan u kennis maken met onze Pigmento. Ontdek ook het Overlappingspaneel, een economische gevelbekleding die snel en eenvoudig geplaatst kan worden. Wij zetten ookVMZinc Plus in de kijker.

Reageer op dit artikel