artikel

Studio SBA

Portfolio

Studio SBA heeft ruime ervaring op het gebied van ontwerp en uitwerking voor renovatie, nieuw- en verbouw projecten, inzowel woningbouw als utiliteitsbouw. Door de ruime ervaring kunnen wij het bouwproces van start tot oplevering begeleiden. De bouwwereld zit complex in elkaar en wordt vaak onderschat. Daarom is het noodzakelijk om dit proces in goede banen […]

Studio SBA

Studio SBA heeft ruime ervaring op het gebied van ontwerp en uitwerking voor renovatie, nieuw- en verbouw projecten, inzowel woningbouw als utiliteitsbouw. Door de ruime ervaring kunnen wij het bouwproces van start tot oplevering begeleiden. De bouwwereld zit complex in elkaar en wordt vaak onderschat. Daarom is het noodzakelijk om dit proces in goede banen te leiden. Studio SBA de partij die aan de zijde van de opdrachtgever staat. 

Door onze totaalaanpak en een uitgebreid professioneel netwerk, kunnen wij u ontzorgen. Dit voor-, ten tijde- en na het bouwproces. Onze werkwijze werkt zowel voor nieuw- en verbouw als renovatie en wordt op ieder individueel project afzonderlijk afgestemd. 

Op basis van studie naar vernieuwende ontwikkelingen in de bouw, nieuwe materialen, architectuur en trends maar vooral ook de wereld om ons heen heeft Studio SBA een dynamische database van kennis en visie opgebouwd. 

Kenmerkend aan onze werkwijze:

– Ontzorgen als resultaat van onze aanpak.

– Het advies is professioneel, duidelijk en betrouwbaar.

– Communicatie tussen betrokken partijen staat hoog in het vaandel.

 

 

Contactegevens
Liessentstraat
5405 AH Uden

T: 0413243440
F: –
Email: info@studio-sba.nl

www.studio-sba.nl

Bureauinformatie
Omvang: 1 t/m 9 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurStedebouwLandschapsarchitectuurInterieurarchitectuur
Oprichting: 2011

Reageer op dit artikel