artikel

Vescom Nederland B.V.

Portfolio

Vescom ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt:  wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. Vescom staat voor kwaliteit. In techniek, vormgeving en service. Onderscheidende ontwerpen en duurzame materialen vormen de basis van de collecties. Producten van Vescom worden toegepast in de projectmarkt. Voornamelijk in de segmenten hospitality, healthcare, office en education. In deze markten […]

Vescom ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt:  wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen.

Vescom staat voor kwaliteit. In techniek, vormgeving en service. Onderscheidende ontwerpen en duurzame materialen vormen de basis van de collecties. Producten van Vescom worden toegepast in de projectmarkt. Voornamelijk in de segmenten hospitality, healthcare, office en education.

In deze markten is een groeiende behoefte aan mooie, rijke en sfeervolle interieurproducten, waarbij de functionaliteit van de producten van essentieel belang is. De producten van Vescom sluiten aan bij dit besef. Technisch voldoen de collecties wandbekleding en interieurstoffen aan de hoge kwaliteitseisen die de projectmarkt aan de materialen stelt. Onder meer wat betreft brandwerendheid, toepasbaarheid, lichtechtheid, duurzaamheid en slijtvastheid.

Vescom biedt collecties waarbinnen duurzame keuzes gemaakt kunnen worden. Echter, verantwoord ondernemen gaat voor Vescom verder dan slechts het realiseren van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Vescom produceert met een minimale belasting van het milieu en kiest bewust voor een gescheiden en gecontroleerde afvoer van reststoffen. Dat garandeert een duurzaam productieproces. Vescom is ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd.

Naast de hoofdvestiging in Deurne (NL) heeft Vescom een wijd vertakt netwerk van eigen verkoopkantoren. In Europa, maar ook in het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten. Elders in de wereld werkt Vescom met distributeurs. Zo blijft zij op de hoogte van internationale ontwikkelingen in de verschillende markten en is zij in staat continu het service- en kennisniveau te verbeteren.

Vescom (1971) maakt deel uit van Vescom Groep. Deze combinatie van wereldwijd opererende ondernemingen is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige interieurproducten: wandbekleding en interieurstoffen.

Contactegevens
Sint Jozefstraat
5753 AV Deurne

T: +31 (0)493 350 767
F: +31 (0)493 350 779
Email: nederland@vescom.com

http://www.vescom.nl

Bureauinformatie
Omvang: 50 t/m 249 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurInterieurarchitectuur
Oprichting: 1971

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels