artikel

Thomas Architecten

Portfolio

Thomas Architecten is werkzaam in de woning-, kantoor en scholenbouw. Het bureau richt zich sterk op verschillende renovatie en restauratieprojecten. Naast de bouwkundige projecten richt het bureau zich ook op interieurprojecten, voornamelijk in de scholenbouw en kinderopvang. Wij begeleiden particuliere huiseigenaren in hun nieuw- en verbouwplannen. Vanaf het eerste moment van (ver)bouwplannen, vergunningen, ontwerp tot […]

Thomas Architecten is werkzaam in de woning-, kantoor en scholenbouw. Het bureau richt zich sterk op verschillende renovatie en restauratieprojecten. Naast de bouwkundige projecten richt het bureau zich ook op interieurprojecten, voornamelijk in de scholenbouw en kinderopvang.

Wij begeleiden particuliere huiseigenaren in hun nieuw- en verbouwplannen. Vanaf het eerste moment van (ver)bouwplannen, vergunningen, ontwerp tot en met de bouwbegeleiding.

 

Thomas Architecten is een klein, jong en innovatief bureau waar we het liefst werken met natuurlijke materialen en elementen. De architectuur is per project wisselend en wordt bepaald door het programma, de locatie, de beleving en de techniek van het bouwen.

Het bureau voelt zich altijd zeer betrokken bij haar projecten en opdrachtgevers. Wisselwerking en  samenwerking met de opdrachtgever staan voorop. 

Contactegevens
Groeneweg
3531VB Utrecht

T: 0647080277
Email: info@thomasarchitecten.nl

http://www.thomasarchitecten.nl

Bureauinformatie
Omvang: 1 t/m 9 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurInterieurarchitectuur
Oprichting: 2010

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels