artikel

Ebbens architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel Ebbens architecten maken voor al hun opdrachten een integraal ontwerp van de opgave. Hiervoor is meer nodig dan ruimtelijk inzicht en gevoel voor schoonheid.  In het integrale ontwerp zorgen wij ervoor dat architectuur, logistiek, techniek, constructie, installatie en duurzaamheid elkaars complementaire disciplines zijn. Een goed integraal ontwerp stelt de gebruiker centraal en zal ontroeren, […]

Bedrijfsprofiel

Ebbens architecten maken voor al hun opdrachten een integraal ontwerp van de opgave. Hiervoor is meer nodig dan ruimtelijk inzicht en gevoel voor schoonheid.  In het integrale ontwerp zorgen wij ervoor dat architectuur, logistiek, techniek, constructie, installatie en duurzaamheid elkaars complementaire disciplines zijn. Een goed integraal ontwerp stelt de gebruiker centraal en zal ontroeren, waardoor het gebouw identiteit en betekenis krijgt, maar ook zijn kwetsbaarheid.   Diensten:   Architectuur: industrie, bedrijven, distributiecentra, kantoren, onderwijs, uitvaartcentra, gezondheidscentra, zorg- en verpleegcentra, appartementen, stedenbouwkundige studies.
Logistiek: analyse van goederenstromen, opslag- en transportsystemen, ontwerp voor lay-out en routing, laad/los- en orderverzamelsystemen, automatische magazijnen, mechanisatie en assemblagelijnen

Contactegevens
Hoofdstraat
8162 AB Epe

T: 0578-613007
F: 0578-621161
Email: info@ebbensarchitecten.nl

http://www.ebbensarchitecten.nl

Bureauinformatie
Omvang: 1 t/m 9 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels