artikel

Boparai Associates bv architekten bna

Portfolio

Bedrijfsprofiel Boparai Associates BV architekten BNA bestaat sinds 1986 en heeft sindsdien verschillende projecten ontworpen in een diversiteit van bestemmingen, locaties en contexten. Wij proberen bij het benaderen van een ontwerp telkens opnieuw een combinatie van elementen te vinden, waardoor de meegegeven randvoorwaarden in een optimaal samenspel leiden tot een verrijking van de omgeving waarin […]

Bedrijfsprofiel

Boparai Associates BV architekten BNA bestaat sinds 1986 en heeft sindsdien verschillende projecten ontworpen in een diversiteit van bestemmingen, locaties en contexten.
Wij proberen bij het benaderen van een ontwerp telkens opnieuw een combinatie van elementen te vinden, waardoor de meegegeven randvoorwaarden in een optimaal samenspel leiden tot een verrijking van de omgeving waarin wordt gebouwd. Elementen als het programma van eisen, het budget, de situatie, de schaal, de maat en het karakter van de omgeving zijn de bouwstenen die samen moeten leiden tot een telkens unieke oplossing.

De architectonische uitgangspunten zijn geworteld in een functionele modernisme, waarbij steeds gebruik wordt gemaakt van middelen en materialen die passen bij de opgave. De ontwikkelingen van deze werkwijze door de jaren, laat in het werk van Boparai Associates BV een steeds veranderend beeld zien. Steeds meer komen wij tot de conclusie dat de grondbeginselen van de opgave zichtbaar moeten worden gemaakt in een heldere opzet, waardoor voor de gebruiker en de aanschouwer steeds duidelijk is wat het ontwerp ambieert.
Het oeuvre van Boparai Associates BV ligt in het van binnenuit oplossen van elke opgave; het doordringen tot in de kern en van daaruit naar buiten werken.

Contactegevens
Jacob Corneliszstraat
1511 BM Oostzaan

T: 075-6555555
F: 075-6555550
Email: office@boparai.nl

http://www.boparai.nl

Bureauinformatie
Omvang: 1 t/m 9 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1986
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel