artikel

PBV Architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel PBV architecten bestaat in zijn huidige samenstelling sinds 1993, is in 1984 opgericht als Poort & Partners en is een landelijk opererend architectenbureau. PBV architecten bestaat uit een hecht team dat in staat is oplossingen aan te dragen voor allerlei stedenbouwkundige, architectonische en bouwkundige vraagstukken en uitdagingen. Op verzoek van opdrachtgevers speelt PBV architecten […]

Bedrijfsprofiel

PBV architecten bestaat in zijn huidige samenstelling sinds 1993, is in 1984 opgericht als Poort & Partners en is een landelijk opererend architectenbureau. PBV architecten bestaat uit een hecht team dat in staat is oplossingen aan te dragen voor allerlei stedenbouwkundige, architectonische en bouwkundige vraagstukken en uitdagingen.
Op verzoek van opdrachtgevers speelt PBV architecten vaak een stuwende rol bij de totstandkoming van een project vanaf het allereerste initiatief. En zijn in staat concepten te maken op allerlei schalen die dan veelvuldig leiden tot originele invullingen en uitwerkingen.

Contactegevens
Rijksstraatweg
2242 AC Wassenaar

T: 070-5119260
F: 070-5117734
Email: info@pbv.nl

http://www.pbv.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1984

Reageer op dit artikel