artikel

Architectenbureau Visser en Bouwman bv

Portfolio

Bedrijfsprofiel Architectenbureau visser en bouwman stelt zich ten doel een kwalitatief hoogwaardige en duurzame bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving waarin de mens centraal staat. Wij werken binnen taakstellende budgetten en met duidelijke planningen. Wij werken aan een breed opdrachtenpakket in de woningbouw, culturele sector en utiliteitsbouw, zoals: stedenbouwkundige plannen, kantoren, woningbouwcomplexen, hotels, theaters, […]

Bedrijfsprofiel

Architectenbureau visser en bouwman stelt zich ten doel een kwalitatief hoogwaardige en duurzame bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving waarin de mens centraal staat. Wij werken binnen taakstellende budgetten en met duidelijke planningen.
Wij werken aan een breed opdrachtenpakket in de woningbouw, culturele sector en utiliteitsbouw, zoals: stedenbouwkundige plannen, kantoren, woningbouwcomplexen, hotels, theaters, scholen en particuliere woningen.

Wij beschikken over moderne kennis en ontwerpvaardigheden o.a. op het gebied van duurzaam bouwen en ontwerpen in een integraal planteam.
De architecten binnen onze organisatie stellen zich altijd op als onderdeel van een team om in gezamenlijk overleg tot een optimaal resultaat te komen.
Onze opdrachtgevers kiezen ons vooral omdat wij complexe opgaven met veel verschillende belangen tot een goed resultaat kunnen brengen.

Contactegevens
Postbus
5201 AC Den Bosch

T: 073-6412133
F: 073-6413870
Email: info@visserenbouwman.nl

http://www.visserenbouwman.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel