nieuws

Easyhotel wil hotel openen op Scheveningse Pier

Nationaal

Easyhotel wil een hotel openen op de Pier van Scheveningen. Dat heeft de budgetketen vandaag officieel bekendgemaakt. Easyhotel zoekt partners om dit mogelijk te maken.

Easyhotel wil hotel openen op Scheveningse Pier

 

 

 

De hotelketen, met negentien vestigingen wereldwijd, transformeert leegstaande kantoorpanden tot budgethotel. Deze formule wil de hotelketen ook op de Pier toepassen. Easyhotel verwacht hiermee Scheveningen in één keer internationaal op de kaart te kunnen zetten.

Positieve spin-off

De ervaring leert, stelt de onderneming, dat de vestiging van een Easyhotel zorgt voor positieve spin-off voor lokale ondernemers; de hotelformule ontvlecht zaken als ontbijt, waardoor de omzet van omliggende ondernemers stijgt als er ergens een Easyhotel landt. Een vestiging van Easyhotel op de Pier zal naar verwachting een positief effect hebben voor de strandpaviljoens en de boulevardondernemers in Scheveningen, zo beweert de keten.

De Pier van Scheveningen staat al enige tijd in de verkoop. Op 24 september is er een veiling gepland. In de afgelopen dagen ontstond juist over die veiling opwinding, omdat curator Udink van de Pier de namen van veel gegadigden per abuis openbaar maakte.

Reageer op dit artikel