nieuws

Inschrijving Dutch Design Awards 2018 geopend

Interieur

De 16e editie van de Dutch Design Awards staat volledig in het teken van winnaars, daarom worden dit jaar in elke categorie meerdere winnaars aangewezen. Inschrijven kan tot 25 april aanstaande.

Inschrijving Dutch Design Awards 2018 geopend

Dit jaar is de looptijd voor alle onderdelen van Dutch Design Awards gelijk. De hoofdcategorieën zijn Product, Fashon, Habitat, Communications, Design research, Service & systems. Jonge ontwerpers kunnen zich daarnaast specifiek aanmelden voor de Young Designer Award. Opdrachtgevers en ontwerpers kunnen zich gezamenlijjk inschrijven voor de Best Client Award. Het beste uit alle categorieen wordt bekroond met de Future Award. Tijdens de Dutch Design Week (DDW) wordt ook nog de Public Award uitgereikt.

Bekijk hier de winnaars van 2017

Drie winnaars

Per categorie worden drie winnaars aangewezen. De deelnemende projecten worden beoordeeld op de volgende Esthetiek, Impact, Innovatie, Productiewijze en samenwerking. Doorslaggevend is de mate waarin het ontwerp vernieuwend is en/of een relevante bijdrage levert aan de samenleving. Een internationale  jury selecteert tijdens Dutch Design Week (van 2o tot en met 28 oktober) uit alle winnaars de Future Award.

 

Inschrijven kan hier

 


Meer over de Dutch Design Awards

 

Reageer op dit artikel