nieuws

Video: Vlaams-Nederlands Paviljoen door CIVIC & MATTERS, The Cloud Collective

Interieur

The Cloud Collective realiseerde begin dit jaar een tijdelijk paviljoen op de Buchmesse Frankfurt waarin Vlaanderen en Nederland zich presenteerden. Na eerder een projectbespreking te hebben gepubliceerd is het nu de beurt aan een video waarin duidelijk wordt hoe de bezoekers het paviljoen hebben ervaren.

Video: Vlaams-Nederlands Paviljoen door CIVIC & MATTERS, The Cloud Collective
Foto: Stijn Bollaert

Het tijdelijke paviljoen presenteerde Nederlandse en Vlaamse auteurs en gerelateerde disciplines. Hierbij wordt verder gekeken dan het geschreven boek en staat ‘het verhalende’ centraal. Vandaar dat het functies kent als een theater en debatruimte, verschillende tentoonstellingen, een atelier, VR-ruimte, boekwinkel en een literaire salon.

Film: Ernest Films

Bekijk hier het project

 

Reageer op dit artikel