nieuws

Studio Modijefsky ontwerpt een gastvrij interieur

Interieur

In de rubriek Helden spreken we met Esther Stam, oprichtster van Studio Modijefsky. In de afgelopen acht jaar heeft het bureau naam gemaakt met uitgesproken interieurs, die zich kenmerken door een combinatie van eigenheid en een sterke vormentaal.

Studio Modijefsky ontwerpt een gastvrij interieur
Studio Modijefsky

Studio Modijefsky heeft sinds 2009 een uitgebreid portfolio opgebouwd, waaronder een groot aantal horecagelegenheden. De ontwerpen hebben een verfijnde uitstraling, die reageert op de historische, architectonisce en landschappelijke elementen. Tegelijkertijd prikkelen ze de bezoekers op een visuele wijze.

Esther Stam benadrukt het belang van een ruimte die de bezoeker uitnodigt en gastvrij ontvangt, zodat deze er optimaal gebruik van maakt. Dit komt onder andere naar voren in het ontwerp van de Kanarie Club in De Hallen in Amsterdam. De verschillende plekken maken een flexibel ruimtegebruik gedurende de verschillende dagdelen mogelijk.

Lees het uitgebreide interview met Esther Stam in het maartnummer van de Architect.

Bestel hier je losse exemplaar

Bestel nu een los exemplaar

Kanarie Club in De Hallen Amsterdam door Studio Modijefsky (Foto: Maarten Willemstein) Kanarie Club in De Hallen Amsterdam door Studio Modijefsky (Foto: Maarten Willemstein)

Reageer op dit artikel