nieuws

i29 wint twee internationale design awards

Interieur

i29, het bureau uit Duivendrecht ontving onlangs in Londen twee WIN-awards 2016 (World Interiors News Awards). Een als onderscheiding voor het bureau en een voor de tentoonstelling public 03, Amsterdam.

i29 wint twee internationale design awards
Public 03, Amsterdam van i29 wint WIN Award Museum or Exhibition Spaces

Interior Practice of the Year
Deze titel gaat naar een bureau dat volgens de jury zijn passie toont om design naar een hoger niveau te tillen. i29 deelt deze titel met Robert Mills Architects and Interior Designers. Het bureau versloeg met de overwinning bureau zoals David Collins Studio; Universal design studio; Brinkworth, Make Architects, Squire and Partners, One Plus Partnership Ltd, Conran and Partners en OHLAB.

Public 03, Amsterdam
Het tentoonstellingsontwerp bestaat uit een paviljoen voor het tijdschrift Eigen Huis & Interieur tijdens de VT Wonen & Designbeurs in de RAi in Amsterdam. Met de installatie heeft i29 gestreefd naar een ruimtelijke ervaring voor de bezoekers. Een omgeving die stapsgewijs ontdekt moest worden. Met open en gesloten vlakken, wanden en volumes en zichtlijnen is het paviljoen teruggebracht naar de essentie. Contrasterende spiegelende oppervlakken spelen met de perceptie van de ruimte.

WIN Awars 2017
Inschrijven voor de volgende editie is weer mogelijk. De categorieen hanteren diverse sluitingsdata. Bekijk hier het overzicht.

 

 

Reageer op dit artikel