nieuws

Uittocht van winkeliers New Babylon houdt aan

Interieur

Massaal trekken huurders zich terug uit New Babylon. Liet Fashion Factory Outlet vorige maand al 3.500 vierkante meter leegstand achter, met het vertrek van onder meer Cool Cat, Spar, Jack&Jones, Vero Moda en Only wordt het winkelcentrum nog leger dan het nu al is. ,,Er komt hier niemand meer.”

Uittocht van winkeliers New Babylon houdt aan

Het zou hét innoverende winkelcentrum van Den Haag – zo niet Nederland – worden, zo werd gejubeld bij heropening van winkelcomplex New Babylon in 2013. Ruim drie jaar later weten gevestigde winkeliers en het winkelend publiek wel beter.

In elk geval vier panden – die grenzen aan de Bezuidenhoutseweg – werden nooit gevuld. Andere winkelruimten wisselden keer op keer van eigenaar: ondernemers gingen failliet of zochten een nieuwe stek. Het grootste gat ontstond vorige maand: Fashion Factory Outlet, op een groot deel van de bovenste verdieping, ging failliet. Met als gevolg 3.500 vierkante meter leegstand.

Morgen beleeft Cool Cat haar laatste openingsdag. ‘Leegverkoop!’ schreeuwen letters op de winkelruiten.

Lees verder bij de bron

Reageer op dit artikel