nieuws

ARC16 – Interieur Award

Interieur

Deze prijs wordt uitgereikt aan een in Nederland of België gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek. Doel van ARC16 Interieur is het versterken van een professionele en vernieuwende interieurdiscipline. Bij de beoordeling let de jury op opgave, aanpak, samenwerking met andere disciplines en eindresultaat.

ARC16 – Interieur Award

 ARC16 Interieur wil de werelden van ontwerp, opdrachtgeverschap en productvormgeving dichter bij elkaar brengen. De prijs wordt uitgereikt aan een in Nederland of België gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek.

Bij de beoordeling van de ingezonden projecten staan centraal het vernieuwende karakter van het interieur en de wijze waarop de professionaliteit van de ontwerper in het eindresultaat tot uitdrukking komt.

Goede en mooie interieurs dragen bij aan het welzijn van hun bewoners of gebruikers. Maar goede interieurs ontstaan niet zomaar. Het ontwerpen ervan vraagt om professionaliteit, visie en overtuigingskracht. Telkens weer blijkt dat achter een geslaagd interieur een goed ontwerp- en realisatieproces schuilgaat.

Jury

De jury van ARC16 Interieur Award bestaat uit: 
– Odette Ex, Ex Interiors
– Vincent Panhuysen, KAAN Architecten
– Eline Strijkers, Strijkers Office 
– Mieke de Bock, De Bock & Dekker
– Willem Wopereis, vakredacteur de Architect (secretaris)

Deelname

Iedere ontwerper, afgestudeerd aan een erkende architectuur, interieur- of ontwerpopleiding in Nederland en Vlaanderen, kan meedingen naar deze prijs door het insturen van een of meer projecten.

Inzendingen moeten betrekking hebben op gebouwen die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2015 en 31 juli 2016. De ingezonden projecten bevinden zich in Nederland of Vlaanderen.

Inzenden

Deelnemers kunnen zich tot en met vrijdag 26 augustus 2016 aanmelden op productie.dearchitect.nl/plaatsarc2016. Daar kan tevens de documentatie (PDF) van het project worden geüpload.

De ARC16 Interieur Awards wordt mede mogelijk gemaakt dankzij: Plan@Office

 

Reageer op dit artikel