nieuws

i29 interior architects ontwerpt expositie Design District 2016

Interieur

In opdracht van Baars & Bloemhoff ontwierp i29 interior architects een grafische expositie, die zich kenmerkt door het spel van 2D en 3D elementen. De expositie was een spannende blikvanger tijdens het Design District 2016 in Den Haag begin deze maand. Daarmee won het de District Award voor de beste presentatie tijdens de beurs.

i29 interior architects ontwerpt expositie Design District 2016

 

Het ontwerp van i29 interior architects toont een interessant spel van twee dimensionele beelden en driedimensionale vormen in een zelfde vormentaal. Het bureau speelt met simpele elementen, zoals lijnen, volumes en schaduwen, die samen een compositie vormen. Afhankelijk van het perspectief van de toeschouwer verandert deze compositie telkens weer.  

In het ontwerp komen de mogelijkheden van de producten van Baars & Bloemhoff naar voren, zoals zoals naadloos verlijmen, transparantie, CNC freeswerk. De grijze kleurtonen suggereren schaduwen en staan in contrast met het helderblauwe decor. De zwarte omlijning benadrukt deze vormentaal nog eens extra.

   

  

  

  

  

  

  

Reageer op dit artikel