nieuws

Van Aken krijgt interieuroprdracht Beijing

Interieur

Het Eindhovense architectenbureau van aken architecten (VAA) heeft een interieuropdracht van 30.000 m2 in Beijing gekregen. Opdrachtgever NavInfo, China’s marktleider en ’s werelds drie na grootste speler in telematica, geeft VAA de vrijheid om de 13 verdiepingen van zijn hoofdkantoor in te richten.

Van Aken krijgt interieuroprdracht Beijing

De interieuropdracht is voor VAA de eerste van deze omvang, en was zelfs aanleiding voor het bureau om een extra medewerker voor het interieurteam aan te nemen. Die aanstelling is in deze tijd opvallend in de architectenbranche. Het team verwacht de komende tijd verder uit te breiden.

Van Aken Architecten verwerft grote interieuropdracht in Beijing

Van Aken Architecten verwerft grote interieuropdracht in Beijing

Van Aken Architecten verwerft grote interieuropdracht in Beijing 

Reageer op dit artikel