nieuws

Rentevrije lening ontwerpers aanvragen Materiaalfonds

Interieur

Vanwege de samenwerking tussen het Stimuleringsfonds en het Materiaalfonds, kunnen ontwerpers die subsidie krijgen zonder extra toetsing een rentevrije lening van het Materiaalfonds ontvangen, ook zonder een toekenning van het Stimuleringsfonds. De leningen zijn bedoeld voor allerlei projecten, zoals een expositie, een presentatie op bijvoorbeeld de Salone del Mobile in Milaan, een nieuwe collectie, een publicatie, een prototype of materiaalonderzoek. De eerstvolgende deadline is 13 maart.

Rentevrije lening ontwerpers aanvragen Materiaalfonds

Terugbetaling van de lening start na 12 weken, verdeeld in termijnen over een periode van 3 jaar.

Ook een lening aanvragen? Kijk dan voor de voorwaarden en het aanvraagformulier op www.materiaalfonds.nl. Daar vind je ook andere projecten die mede door het Materiaalfonds gefinancieerd zijn.

Reageer op dit artikel