nieuws

Winnaars Biënnale Interieur Awards Spaces bekend

Interieur

De winnaars van de jaarlijkse Interieur Awards, die in het kader van de Biënnale Interieur georganiseerd worden, zijn bekend. Voor de categorie Spaces stuurden meer dan 70 deelnemers uit 18 landen een barontwerp in. De vier winnende ontwerpen worden gerealiseerd tijdens de beurs die van 17 tot 26 oktober open is. Charlotte Ryberg, Fritz Hakon Halvorsen en Marcia Harvey Isaksson met Gone Fishing, Alberto Artesani, Frederik De Wachter, Francesca Perani en Sandra Marchesi met Dried Chat Room, Lukas Wegwerth en Wendelin Kammermeier met Fusions Bar en ten slotte Jasper Stevens en Karel Verstraeten met Behind the Curtain konden de jury overtuigen.

Winnaars Biënnale Interieur Awards Spaces bekend

Het project Gone Fishing van het Zweedse team sprak de jury aan met zijn subtiele grafische taal gecombineerd met een eetconcept rond duurzame visvangst. “Gone Fishing is een ode aan de kleinschalige visvangsttradities. We wilden een oase creëren waar vermoeide bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en heerlijke ecologisch-verantwoorde vis- en zeevruchtenschotels kunnen eten,” vertelt ontwerpster Marcia Harvey Isaksson.

Lees verder op architectura.be

Reageer op dit artikel