nieuws

Hema opent winkel in Londen

Interieur

Winkelketen Hema richt zijn pijlen op Britse consumenten. De keten opent binnenkort drie winkels in het Verenigd Koninkrijk. Dat meldt het bedrijf dinsdag. De eerste vestiging in Londen gaat donderdag open. De winkel zit op het station Victoria Place.

Hema opent winkel in Londen

De keten kiest voor die locatie, omdat daar dagelijks miljoenen reizigers de trein of metro pakken. Het station ligt in het hart van de Britse hoofdstad. Omdat de keten in het Verenigd Koninkrijk nog onbekend is, is gekozen voor een naar eigen zeggen logische indeling. Zo vinden klanten bij het pad ‘study’ onder meer schriften en schrijfwaren.

In juni en juli worden nog zaken in de districten Kingston en Bromley geopend. Eerder al vestigde Hema zich in het France Bordeaux en Marseille en in de Spaanse hoofdstad Madrid.

De warenhuisketen is in 1926 in Amsterdam opgericht en is onderdeel van de Britse investeringsmaatschappij Lion Capital. Hema heeft meer dan zeshonderd winkels in zeven landen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels