nieuws

Agendatip: Beurs van Berlage in het teken van design

Interieur

Berlage meets Milaan. En Marleen Kurvers Albert Verwey. Het Schipperscafe van de Beurs van Berlage staat van 28 augustus tot en met 30 september geheel in het teken van design.

Agendatip: Beurs van Berlage in het teken van design

De 350 vierkante meter tellende ruimte is gratis toegankelijk. Bij binnenkomst loop je eerst door de pop-upstore van Dutch Design Year. Dit concept van Marleen Kurvers omvat een expositie en een winkel. In de aangrenzende ruimte volgt de tentoonstelling van Victor le Noble over tien jaar Tuttobene . In het Beurs van Berlage Café zijn de originele Berlage meubels aangevuld met diverse zetels van hedendaagse ontwerpers van Stichting Zetel.

Evenementen

Er worden voor alle geïnteresseerden rondleidingen en lezingen georganiseerd en van 4 tot en met 7 september zal het internationale congres World Interior Meetings in de beurs neerstrijken. Van 27 tot en met 29 september maakt Beurs van Berlage deel uit van Inside Design.

Reageer op dit artikel