nieuws

Klokgebouw wordt (op)nieuw kloppend hart DDW

Interieur

Organisation in Design (OiD) is door de organisatie van de Dutch Design Week ingeschakeld om het Klokgebouw weer tot kloppend hart van de designweek in Eindhoven te maken.

Klokgebouw wordt (op)nieuw kloppend hart DDW

 

 

 

 

Voor DDW betekent dit een eerste stap op weg naar herinrichting van Nederlands belangrijkste designevenement. Volgens directeur Martijn Paulen van DDW is ‘de tijd van creatief leiderschap waarbij één partij de lijnen uitzet is voorbij. Om het evenement toekomstbestendig te maken, gaan we werken met connectoren zoals OiD, die de designwereld kennen tot in de haarvaten. Onze organisatie kan zich via zulke bottom-up approaches concentreren op verbinden en faciliteren, zodat een waardig platform voor Dutch design ontstaat.’

Ode aan de stad

OiD wil in het Klokgebouw de overzichtsexpositie ‘ode aan de stad’ met het totale aanbod van exposanten door de hele stad onderbrengen. Het moet het startpunt worden voor zowel professionele bezoekers als voor het grote publiek. Daarnaast zijn er concrete plannen voor speciale presentaties van getalenteerde individuele ontwerpers, en aan design gerelateerde labels en instituten. De selectie van exposanten in het Klokgebouw is in handen van OiD.

Internationaal

Ook nieuw is de deelname van internationale partijen. De aanmeldingsprocedure voor exposanten in het Klokgebouw wordt daarop aangepast en de inschrijfperiode zal met een maand worden verlengd tot 1 augustus 2013.

Dutch Design Week

19 – 27 oktober 2013, Eindhoven, Nederland
www.ddw.nl
www.facebook.com/dutchdesignweek
@dutchdesignweek, #dutchdesignweek, #DDW13

Reageer op dit artikel