nieuws

Eerste expo creating pioneers

Interieur

De afstudeerders van de Willem de Kooning Academie (WdKA) laten hun kennen en kunnen zien in een expositie. Hun eindexamenwerk is van vrijdag twaalf juli tot en met zondag veertien juli in de Hogeschool op de Wijnhaven 61-Blaak 10 in Rotterdam.

 

 

 

 

 

De WdKA is een school aan de Hogeschool Rotterdam met creatieve bachelor- en masteropleidingen zoals vormgeving, autonome beeldende kunst en docent beeldende kunst en vormgeving. De studenten, worden door de academie ook wel creating pioneers genoemd. Ze staan op het punt om zich op een professionele carrière in media, art, design, leisure en education te storten. Voor een vliegende start organiseert de Willem de Kooning Academie hun eerste expositie.

Filmfestival FIN!

Daarnaast organiseert de WdKA het filmfestival FIN!. Hier vertonen de studenten van de studierichtingen Animatie en Audiovisueel ontwerpen hun werk. Dit is op zondag veertien juli in de LantarenVenster op Otto Reuchlinweg 996 te Rotterdam. Kaarten kun je bestellen via LantarenVenster

Reageer op dit artikel